Amb moto per Koh Tao

Hem decidit llogar una moto per recórrer Koh Tao. Una Honda de 125 centímetres cúbics per 3’5 euros al dia. La veritat és que ha estat una gran aventura i, d’aquesta manera, hem pogut accedir a llocs molt remots. Aquí hi ha dos tipus de carreteres: les dolentes i les molt dolentes. En alguns moments, hem hagut de baixar de la moto i deixar-la aparcada perquè no podíem seguir però a vegades ens hem cregut Valentino Rossi i hem seguit endavant! A Koh Tao venen la benzina en ampolles d’alcohol. El primer dia pensàvem que era una beguda local que es deia “Gasoline” però no, era benzina de veritat. Per cert, vam veure una moto blanc-i-blava amb l’escut de l’Espanyol, era d’un senyor de l’illa que era perico!

No patiu per nosaltres. Després de tres dies conduint per l’illa, ja hem tornat la moto i estem sans i estalvis. L’any que ve potser ens apuntem al París-Dakar!

PD: Evidentment, a Koh Tao ningú va amb casc, així que nosaltres hem fet el mateix. Suposem que els Mossos no ens han fet cap foto!

Aquesta entrada s'ha publicat en Àsia, Tailàndia i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a Amb moto per Koh Tao

  1. pare chileno ha dit:

    las fotos y el video muy buenas,continuais dandonos envidia sana,lo de lamoto perica muy bueno,lo de los mossos y el casco yo no me fiaria mucho,con tal de recaudar son capaces de todo

  2. jau ha dit:

    Us haurieu d’haver emportat la YAMI!

  3. pare chileno ha dit:

    como canta elSabina pero pobrecitos flaquitos flaquitos es broma estais bien por lo que madrugais y el no parar pero no dejeis de comer porfa !!!! mare pesada .

  4. Samuel Eto'o ha dit:

    Heu probat de fotre-li un glop al licor aquest “Gasoline”?

  5. itxaso ha dit:

    yo tambien quiero ir en chanclas…. 😦

  6. Anònim ha dit:

    avui es san valentín i hauríeu de fer-vos una foto idílica d’enamorats, encara que tampoc us cal, ja que a les fotos que veiem ja es veu prou que n’esteu d’enamorats. porfaaaaaa!!!! una más!!!!

  7. negro ha dit:

    Que bo lo de la moto perica! Es veu que l’Espanyol és tan conegut ara com el Bar$a i el Madrit. Vam fitxar el millor jugador tailandès amb més projecció de futur. 16 anyets…i es veu que ni juga al juvenil b. En fi…

    Molt guapo anar amb moto por ahi! Són espectaculars les illes aquestes!

    Vinga! Som-hi!

Deixa un comentari